Andrew Scott joutui kiusalliseen haastatteluun koskien kollegan alastonta vartaloa – BBC:lle sataa kritiikkiä

Ei hyvän maun mukaista.

26.2.2024 10:01

Näyttelijä Andrew Scott joutui kiusallisen haastattelun keskelle, kun toimittaja kysyi häneltä Bafta-gaalan punaisella matolla Barry Keoghanin alastonkohtauksesta Saltburnissa.

Elokuvan lopussa näyttelijä tanssii alasti, ja katsoja näkee kaiken. Scott on avoimesti homoseksuaali, joten moni katsoja tulkitsi haastattelun olevan mauton viittaus siihen.

”Tunnetko Barryn hyvin?” haastattelija kysyy. ”Tunnen Barryn, kyllä”, Scott vastaa.

”Mikä oli reaktiosi, kun näit alastontanssikohtauksen Saltburnissa?” Tässä vaiheessa toinen haastattelija tulee mukaan keskusteluun ja kehottaa olemaan kertomatta spoilereita.

”En halua spoilata sitä keneltäkään”, Scott sanoo ja pudistelee päätään huvittuneena. ”Se oli hieno”, hän sanoi hämmentyneen oloisena.

”On ollut paljon puhetta proteesista. Kuinka hyvin tunnet hänet?” haastattelija kysyi, ja yritti mahdollisesti olla hauska. Keoghan on sanonut, että ei käyttänyt penisproteesia kohtauksessa, vaan katsoja näkee näyttelijän sellaisena, kuin oikeastikin.

Tässä vaiheessa Scott lähtee haastattelusta hämmentyneenä ja huvittuneena pois. ”Meninkö liian pitkälle?” haastattelija kysyy lopuksi.

Lisää luettavaa