Angelina Jolie vei lapsensa maskit päällä halpiskauppaan – valikoima kelpasi miljonäärillekin (kuvat)

Eternals-näyttelijällä taitaa olla luvassa herkutteluhetki.

21.9.2020 13:16

Angelina Jolie on menestynyt Hollywood-tähti, jolla epäilemättä on muhkeasti varallisuutta. Tämä ei estänyt häntä viemästä lapsiaan ja itseään ostoksille halpiskaupan maineessa olevaan Targetiin Hollywoodissa.

45-vuotias näyttelijä nähtiin paikallista aikaa lauantaina iltapäivällä kaupan käytävillä tutkiskelemassa hyllyjen tuotevalikoimaa. Mukanaan hänellä oli kolme kuudesta lapsestaan. 15-vuotiaan Zaharan, 14-vuotiaan Shilohin ja 12-vuotiaan Viviennen lisäksi mukana oli Jolien miespuolinen, henkilökohtainen avustaja. Hän auttoi viemään ostoskärryn Jolien auton viereen.

Perhe osti tuotteita useita kasseja, ja mukaan tarttui ainakin leivosten tekemiseen tarvittavia aineksia, muroja sekä nukke. Jolie oli huomioinut koronapandemian riskit, sillä kaikilla oli päällään hengityssuojaimet.

Jolie nähdään elokuvarintamalla odotetussa Marvel-seikkailussa Eternals, jonka on määrä ilmestyä vuonna 2021. Leffan muita tunnettuja tähtiä ovat Game of Thronesista tutut Kit Harington (Jon Snow) sekä Richard Madden (Robb Stark). Tähtikaartissa on mukana myös Salma Hayek. Alla kuvat Jolien ostosreissulta.

Lisää luettavaa