Aquaman tahkoaa kovaa tulosta –James Wan reagoi hauskasti historialliseen lippukassauutiseen

Kukapa olisi koskaan uskonut?

Nyt on sellainenkin ihme tapahtunut, että DC:n virallisesta vitsistä, oranssista ahvenmiehestä, sillikuningas Aquamanista kertovasta elokuvasta tulee DC:n kaikkien aikojen eniten tienannut supersankarielokuva.

Se siis tietää sellaista temppua, että Aquaman pieksee Christopher Nolanin Yön ritarien tulokset. Se on myös tienannut huomattavasti paljon enemmän kuin vaikkapa Tim Burtonin Batman. Puhumattakaan Zack Snyderin muista DCEU-leffoista.

Aquaman on nyt tienannut 1,07 miljardia dollaria, eikä tarvitse kuin vaivaiset 17 miljoonaa dollaria Yön ritarin paluun peittoamiseen.

Aquamanin ohjaaja James Wan kommentoi asiaa hauskasti Deadlinelle:

– Aquaman on ollut vuosikaudet oranssipaitainen vitsi… kukaan ei naura enää. Tänä viikonloppuna Atlantiksen kuningas pieksee Gotham Cityn yön ritarin. Oranssi on nyt virallisesti uusi musta Warner Bros. -studille.

Aivan käsittämätön suoritus ö-luokan sillien kanssa chättailevältä koheltajalta. Aquaman on koko DC-universumin kovin tyyppi. Aquaman pieksi myös sellaisenkin megaleffan, jossa nähtiin Superman, Batman ja Wonder Woman yhdessä. Käsittämätöntä.

Lähde: Comicbook

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut