Avengers: Endgame -näyttelijä julkaisi kuvan auringonlaskusta – pian Disneyn turvallisuustiimi ryntäsi paikalle

Turvatoimet kuin pankissa tai kovemmatkin!

Disney suojelee Marvel-elokuviaan enemmän kuin moni suojelee lapsiaan. Viimeisin Disneyn salaisuuksiin liittyvä juttu onkin jo melko tiukkaa tavaraa.

Emma Fuhrmann näyttelee vanhempaa Cassie Langia (Ant-Manin tytär) Avengers: Endgamessa. Hän julkaisi kuvausten aikaan Instagramissa komean kuvan auringonlaskusta. Marvelin turvallisuustiimi ryntäsi seuraavana päivänä paikalle.

– Olimme Atlantassa kuvaamassa, kun näin tämän upean auringonlaskun. Otin kuvan ja julkaisin sen Intagram storyna. Tägäsin kuvaan paikan, jossa olimme: Atlanta, Georgia. Seuraavana päivänä Marvelin turvallisuustiimin pomo tuli luokseni ja kertoi, etten voi julkaista mitään sellaista. Puolustin itseäni: ”En aikonut kertoa mitä kuvaamme tai muutakaan sellaista.” Päällikkö vastasi kuitenkin minulle ”Ymmärrämme kyllä, etkä ole ensimmäinen henkilö, jolle joudumme tänään puhumaan samasta asiasta, mutta ihmiset ovat soitelleet meille pitkin päivää ja haluavat selvittää missä kuvaamme, Fuhrmann kertoi ComicBookin haastattelussa.

– Silloin tajusin, että kaikki ne turvatoimet ovat tarpeellisia. En vain ymmärtänyt, kuinka iso juttu koko Marvel on, ja minkälainen vaikutus yhdellä kuvalla saattaa olla.

Ymmärrettävää. Fanit ja paparazzit ovat erittäin kiinnostuneita MCU-leffojen kuvauksista.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut