Big Little Lies -sarjan 2. kausi: Kaikki päätähdet sittenkin mukana!

HBO:n voitokkaan draamasarjan toinen kausi alkaa muotoutua.

HBO:n menestyksekäs sarja Big Little Lies sai ensi-iltansa vuosi sitten, ja sarjan tulevaa toista tuotantokautta odotetaan innolla.

Eilen illalla amerikkalainen tv-alan sivusto TVLine julkaisi tiedon, että sarjan loputkin päätähdet Shailene Woodley (Jane), Laura Dern (Renata) ja Zoë Kravitz (Bonnie) ovat mukana 2. kaudella. Jo aikaisemmin on tiedetty sarjan tuottajinakin toimivien Reese Witherspoonin (Madeline) ja Nicole Kidmanin (Celeste) jatkavan hahmojensa tarinaa myös toisella kaudella, mutta viisikon muiden naisten kohtalo on ollut toistaiseksi vielä vaakalaudalla.

Esteitä suosion jatkamiselle sarjan toisella kaudella ei todellakaan näy olevan, sillä päätähtien lisäksi mukana on ainakin legendaarinen Meryl Streep (Perryn äiti). Käsikirjoituksesta vastaa jatkossakin sarjan luonut David E. Kelley, mutta ohjaajan rooli vaihtuu palkitulta Jean-Marc Valléelta Andrea Arnoldille (Transparent).

Big Little Lies -sarjan toisen kauden tuotanto käynnistyy ensi kuussa, ja uusien jaksojen odotetaan saavan ensi-iltansa ensi vuoden puolella.

 

Lähde: TVLine.

Aiheeseen liittyvät jutut