Bill Murray solvasi Lucy Liuta Charlien enkeleiden kuvauksissa – Liu avautuu tylytyksestä tuoreessa haastattelussa

Liu kommentoi huhuja.

28.7.2021 17:01

Independent uutisoi näyttelijä Lucy Liun antamasta haastattelusta, jossa hän ottaa kantaa pitkään velloneeseen huhuun. Huhujen mukaan Bill Murray käyttäytyi törkeästi häntä kohtaan Charlien enkeleiden kuvauksissa. Murray nähtiin Bosleyn roolissa ensimmäisessä elokuvassa, mutta häntä ei nähty enää elokuvan jatko-osassa.

Liu ei halunnut mennä haastattelussa yksityiskohtiin, mutta myöntää, että Murray heitti jatkuvalla syötöllä loukkaavia kommentteja. ”Se oli epäreilua ja sanoin vastaan. Osa hänen puheistaan oli anteeksiantamatonta, eikä niitä voinut hyväksyä. En halunnut vain istua siellä ja ottaa kaikkea sisään, vaan puolustin itseäni, enkä kadu sitä.”

Liu huomauttaa, ettei koskaan ole syytä lyödä toisia ihmisiä alaspäin. Aiemmin on väitetty muun muassa Murrayn valittaneen äänekkäästi Liun näyttelijäntyöstä. Kerran Murrayn sanotaan jopa keskeyttäneen kohtauksen ja sanoneensa järjestyksessä Drew Barrymorelle, Cameron Diazille ja Liulle: ”Ymmärrän miksi olet täällä, ja sinulla on kykyä… Mutta mitä helvettiä sinä täällä teet, et osaa näytellä!”

Liu kertoo, että hänellä ei ole mitään Murrayta vastaan, ja he ovat kerran jopa kohdanneet elokuvan jälkeen. ”Hän tuli luokseni ja se oli hyvin mukavaa. Mutta en aio vain istua ja ottaa hyökkäyksiä vastaan”, Liu päättää.

Lisää luettavaa