Bond-tyttö: Tästä syystä Daniel Craig lopetti 007-roolissa

Daniel Craigin kanssa Casino Royale -elokuvassa näytellyt Caterina Murino avasi sanaisen arkkunsa siitä, miksi Craig ei halua jatkaa Bondina.

Murino sanoi, että paine olla ”täydellinen” James Bond sai tähden kieltäytymään 80 miljoonan tarjouksesta jatkaa 007-roolissa.

Tähti paljasti, että Craig tunsi paineen harteillaan jo ensimmäisessä elokuvassa. Craig on paineista huolimatta, vai niiden ansiosta, onnistunut roolissaan rahallisesti kaikista Bond-näyttelijöistä parhaiten. Viimeisen kymmenen vuoden aikana hänen neljä Bond-elokuvaansa ovat tuottaneet noin 2,3 miljardia euroa.

– On hyvin stressaavaa olla Bond. Pelissä on paljon rahaa, joka tuo lisäjännitettä – ja suuri osa tuosta jännitteestä oli Danielin kannettavana, Murino selvitti.

– Opiskelet roolin, sitten on kuusi kuukautta kuvauksia. Bond-elokuvat ovat hyvin vaativia. Ja Daniel ei ole vain näyttelijä, hän on myös ihminen, tähti valotti.

Murino sanoi lisäksi, että voi olla väsyttävää yrittää löytää uusia puolia samasta roolista. 80 miljoonan palkkakuitista hän kommentoi, että näyttelijät eivät ajattele enää paljon rahaa tietyn pisteen jälkeen.

Lähde: Mirror

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut