Bradley Cooper oli lopettaa näyttelemisen, kunnes yksi elokuva muutti kaiken: ”Syy miksi en lopettanut näyttelemistä…”

Rajaton

Onneksi asiat lutviutuivat.

Varietyn Actors on Actors -ohjelmassa näyttelijät Bradley Cooper ja Mahershala Ali keskustelivat. Cooper paljasti, että oli vähällä lopettaa uransa jo alkutekijöihin.

”Syy miksi en lopettanut näyttelemistä oli Paul Thomas Anderson.” Cooper kertoo, että hän näki Andersonin Punch-Drunk Love – rakkauden värit -elokuvan ja piti sitä innostavana. Kun Anderson soitti ja tarjosi Cooperille roolia tuoreesta Licorice Pizza -elokuvasta, Cooper ajatteli olevansa valmis mihin tahansa roolin vuoksi.

”Vietin kolme ja puoli viikkoa Paulin kanssa ja katsoin kaikki kameratestit. Hän opetti minulle kaiken mahdollisen eri linsseistä, asioita joita en koskaan tiennyt. Hän on ihmeellinen.”

Cooper myöntää myös, että hänellä ei ole ollut tarkoitus enää näytellä juurikaan elokuvissa, joita ei itse ole käsikirjoittanut. Pian tarjouksia alkoi tulla ohjaajilta, jotka eivät koskaan ole olleet yhteistyössä hänen kanssaan – yksi heistä oli Guillermo del Toro, joka tarjosi roolia Nightmare Alleysta.

Leonardo DiCaprio jätti projektin ja Guillermo del Toro soitti minulle. — Silloin ajattelin, että tietysti minun on tehtävä elokuva, koska en ole aiemmin päässyt osaksi tuota porukkaa. Kyse oli epävarmuudesta ja egosta”, Cooper sanoo ja kertoo nauttineensa elokuvan tekemisestä.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut