Chris Hemsworth ei ole ylpeä aiemmasta Thor-leffasta – ei ehkä olisi palannut neljänteen ilman Taika Waititia

Eipä siitä moni muukaan tykännyt.

15.6.2022 08:42

Chris Hemsworth myönsi Vanity Fairin haastattelussa, ettei hän ehkä olisi palannut Thor: Love and Thunder -elokuvaan ilman ohjaaja-käsikirjoittaja Taika Waititin mukanaoloa. Eipä tuo ole ihme, sillä ensimmäiset Thor-leffat olivat aika hengettömiä ja geneerisiä supersankarielokuvia.

Etenkin Alan Taylorin ohjaama Thor: The Dark World on saanut paljon lokaa niskaansa. Siitä ei vaikuta pitävän edes Taylor, sillä hän on ilmaissut haluavansa tehdä Zack Snyderin tyyliin oman versionsa siitä. Myöskään Hemsworth ei vaikuta pitävän The Dark Worldista, sillä hän sanoi ettei ole ylpeä työstään siinä.

Hemsworth pääsi The Dark Worldin jälkeen työskentelemään Waititin kanssa elokuvassa Thor: Ragnarok, joka puolestaan sai hyvän vastaanoton. Hemsworth kertoi olleensa ennen Ragnarokia kyllästynyt hahmoonsa, ja Waititi oli samaa mieltä Hemsworthin kanssa. Sitten he työskentelivät yhdessä nostaakseen Thorin uuteen kukoistukseen, ja neljänteen elokuvaan Hemsworth olisikin epäröinyt lähteä, ellei Waititi olisi ollut mukana.

– Saan taas työskennellä Taikan kanssa. En tiedä olisinko tehnyt uutta, jos Taika ei olisi sanonut kyllä, mutta hän aikoi tehdä sen. Hän oli kirjoittanut tämän kauniin käsikirjoituksen, joka oli hassu, hullu, avaruuteen sijoittuva romanttinen komedia, jollaista en ollut ennen nähnyt, Hemsworth hehkutti.

Thor:Love and Thunderissa Thor keräilee itseään Avengers: Endgamen tapahtumien jälkeen. Thanos on nyt voitettu ja Asgard on muuttanut maan päälle, joten Thor etsii uutta tarkoitusta elämälleen. Waititi on kutsunut tarinaa Thorin keski-iän kriisiksi.

Leffan pahiksena nähdään Gorr the God Butcher (Christian Bale), joka pyrkii tuhoamaan kaikki jumalat. Thorin onkin yhdistettävä voimansa Asgardin soturikuningas Valkyrien (Tessa Thompson), parhaan ystävänsä Korgin (Waititi) ja entisen heilansa Jane Fosterin (Natalie Portman) kanssa.

Monet Thorin alkuperäisistä Avengers-kavereista ovat jättäneet supersankaroinnit taakseen, sillä Robert Downey Jr, Chris Evans ja Scarlett Johansson ovat kaikki poistuneet takavasemmalle. Koskaan ei tietysti voi olla varma, nähtäisiinkö heidän esittämänsä sankarihahmot vielä jollain konstilla uudelleen Marvel-elokuvassa. Alla Thor: Love and Thunder -traileri.

Lähde: ScreenRant

Lisää luettavaa