Christopher Walkenia ei ole pyydetty Marvel-elokuvaan – harmittelee, että elokuvat maksavat 200 miljoonaa: ”Sillä rahalla voisi tehdä kymmeniä pienempiä elokuvia”

Ota kiinni jos saat

Näytteljälegendaa ei hirveästi kiinnosta.

Näyttelijälegenda, Oscar-voittaja Christopher Walken antoi haastattelu The Sydney Morning Heraldille, jossa häneltä kysyttiin mietteitä Marvel-elokuvista.

Walkenilla on hieno filmografia taustallaan: Kauriinmetsästäjä, Ota kiinni jos saat, King of New York, Hairspray, sekä The Dead Zone – viimeinen yhteys, muiden muassa. Pian hänet nähdään myös Denis Villeneuven Dyynin jatko-osassa, mutta Marvelin universumissa epätodennäköisesti.

”Kukaan ei ole pyytänyt minua tekemään Marvelia! Mutta minusta on harmi, että elokuva joka maksaa 200 miljoonaa tehdä, sillä rahalla voisi tehdä kymmeniä pienempiä elokuvia. On myös vahinko, että jos tekee elokuvan nyt, on epätodennäköistä, että se nähdään elokuvateatterissa, ellei se ole yksi niistä isoista. Pienemmät elokuvat nähdään suuremmalla todennäköisyydellä suoraan pienestä ruudusta”, Walken kritisoi.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut