Cowabunga, mikä määrä tähtiä! Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem -elokuva paljasti ääninäyttelijänsä

Jackie Chan kilppareiden senseinä? Kyllä kiitos!

5.3.2023 15:03

Turtlesit ovat palaamassa valkokankaille jälleen tänä vuonna, kun Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem -animaatioelokuva saa ensi-iltansa. Mukaan pizzantuoksuiseen toimintamenoon on lähtenyt myös vaikuttava määrä Hollywood-tähtiä.

Elokuvan nimekkäässä ääninäyttelijäkaartissa kuullaan mm. Jackie Chan mestari Tikkuna, Seth Rogen, Maya Rudolph, John Cena, Paul Rudd, Ice Cube, Post Malone sekä Giancarlo Esposito.

Päänelikkoa eli itse teini-ikäisiä mutanttininjakilpikonnia esittää kuitenkin suhteellisen tuntematon joukko näyttelijälupauksia. Donatellon, Michelangelon, Raphaelin ja Leonardon roolit ovat napanneet itselleen Micah Abbey, Shamon Brown Jr., Brady Noon ja Nicolas Cantu (The Walking Dead: World Beyond).

Animaatio on Jeff Rowen esikoisohjaus ja siinä kilpikonnasankarit koettavat sopeutua tavalliseen teinielämään New Yorkin viemäreiden ulkopuolella. Pian he kuitenkin ajautuvat taistoon vaarallista rikollisorganisaatiota vastaan.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem saapuu teattereihin 4. elokuuta. Sen ensimmäinen traileri on ilmestymässä katseltavaksi huomenna maanantaina.

Lisää luettavaa