Daisy Ridley tulevasta Star Wars -elokuvastaan: ”Ei sitä mitä odotin”

Elokuvan nimi on jo tiedossa James Mangoldin elokuvan tapaan.

23.11.2023 04:15

Uusia Star Wars -elokuvia on tulossa varmistetusti ainakin kolme kappaletta. Yksi niistä on Star Wars: Dawn of the Jedi, ja sen ohjaa James Mangold. Elokuva sijoittuu 25 000 vuotta menneisyyteen kertoen jedien alkulähteistä.

Toisen elokuvan ohjaa Dave Filoni ja kolmannen Sharmeen Obaid-Chinoy. Viimeisimmän trilogian tähti Daisy Ridley palaa Reyn rooliin Obaid-Chinoyn elokuvassa.

Ridley kommentoi Star Wars -tapahtumassa Colliderille tulevaa Star Wars -elokuvaansa.

– Olen hyvin innoissani. Tarina on todella siisti, Ridley sanoi.

– Se ei ole sitä, mitä odotin, mutta olen hyvin innoissani, näyttelijä paljasti.

Näyttelijä vaikuttaa tietävän tarinan päällisin puolin, mutta hän antoi ymmärtää, ettei ole vielä lukenut käsikirjoitusta.

Obaid-Chinoyn Star Wars -elokuvan nimi on on Star Wars: New Jedi Order. Elokuvan käsikirjoittaja on Steven Knight, joka on käsikirjoittanut aiemmin muun muassa leffat Dirty Pretty Things (2002), Eastern Promises (2007) ja Locke (2013).

Tulevien Star Wars -elokuvien julkaisujärjestyksestä vaikuttaa olevan epäselvyyttä, mutta Obaid-Chinoyn elokuvalle on ilmoitettu IMDb:ssä julkaisuvuodeksi 2027. Voisi olettaa, että sitä ennen julkaistaan ainakin muutama Star Wars -elokuva.

Obaid-Chinoyn meriitteihin kuuluvat muun muassa sarjan Ms. Marvel ohjaustyöt sekä kaksi parhaan dokumenttielokuvan Oscar-palkintoa. Hän on myös vaikutusvaltainen aktivisti ja journalisti, joka on nostanut dokumenttielokuvissaan esille naisten epätasa-arvoista asemaa.

Lue myös: Nyt Netflixissä: Huippusuosittu väkivaltasarja Squid Game sai jatkoa – ei tosin siten kuin luulisi – Episodi.fi

Lähde: The Playlist, Episodi 

Lisää luettavaa