Daniel Radcliffe näyttelijä Sandra Bullockista: ”Minun täytyi nipistää itseäni”

Varmaan olisi täytynyt monen muunkin.

13.4.2022 04:35

Daniel Radcliffe näyttelee yhdessä pitkän linjan Hollywood-tähti Sandra Bullockin kanssa, maaliskuussa ensi-iltansa saaneessa, kelvot lipputulotkin keränneessä elokuvassa The Lost City. Kokemus oli Radcliffelle päräyttävää laatua, sillä hän oli vasta lapsi, kun Bullockin Hollywood-ura oli jo täydessä vauhdissa. Radcliffe sanoikin työskentelyn Bullockin kanssa olleen ”tajunnanräjäyttävää”.

– Sandyn kanssa työskentely oli todellinen ”nyt täytyy nipistää itseään” -hetki, koska vartuin katsellen häntä, ja olen ollut hänen faninsa niin kauan. Joten pääseminen elokuvaan hänen kanssaan on minusta edelleen todella hämmästyttävää, Radcliffe hehkutti.

Harry Pottereissa maineensa luoneen Radcliffen mielestä nyt on outoa katsoa Bullockin elokuvia, koska hän on työskennellyt Bullockin kanssa. Radcliffe mainitsi tähdeltä muutamia suosikkielokuviaan kuten Speedin, Miss Koviksen, Kunniattoman sekä Unta vai rakkautta.

Vaikuttaa siltä, että myös Bullockin taholta on lämpimät välit Radcliffen suuntaan, sillä Bullock sanoi hiljattain ihailevansa Radcliffea todella paljon ja pitävänsä hänestä.

Bullock näyttelee The Lost Cityssä seikkailuromaanien kirjoittajaa Loretta Sagea. Channing Tatumin näyttelemä Alan lähtee pelastamaan häntä, kun Radcliffen hahmo Fairfax kidnappaa Lorettan. Fairfaxin tavoitteena on löytää mystinen kadonnut kaupunki ja sen aarteet.

Elokuvalle on kaavailtu jatko-osaa. Suomen ensi-ilta on 15. huhtikuuta. Alla The Lost Cityn traileri.

Lue myös: Nyt Prime Videossa: Kutkuttavan jännittävä Daniel Radcliffe -leffa – tositapahtumiin perustuva elokuva kannattaa katsoa! – Episodi.fi

Lähde: Screen Rant

Lisää luettavaa