Danny Boyle paljastaa, että hänen elokuvassaan James Bond olisi lähetetty Venäjälle: ”Tuottajat menettivät uskonsa siihen”

Tässä maailmantilanteessa varsinkin projekti olisi voinut olla mielenkiintoinen.

Ohjaaja Danny Boyle paljastaa, millainen hänen Bond-elokuvansa olisi ollut. Boylen oli tarkoitus ohjata 25. Bond-seikkailu, jonka lopulta ohjasi Cary Joji Fukunaga. Uutisesta kertoi Variety.

Boyle sanoo, että ei usko ohjaavansa koskaan 007-elokuvaa, mutta näkisi mielellään roolissa seuraavaksi joko Robert Pattinsonin tai I May Destroy You -sarjan Paapa Essiedun. Hänen elokuvansa olisi kuitenkin Daniel Craigin viimeisenä seikkailuna ollut hyvin erilainen kuin 007 No Time to Die.

Bondin kuolemasta puhuttiin jo silloinkin ja Bondin lasta koskeva juonikuvio kyllä käytettiin, joskin erilaisena kuin Boylen tiimi suunnitteli. ”Muistan ajatelleeni pitäisikö minun todella ryhtyä tekemisiin franchise-elokuvien kanssa, koska he eivät oikeasti halua mitään erilaista. He haluavat raikastaa niitä hieman, mutta eivät todella muuttaa mitään ja me halusimme tehdä jotakin todella erilaista.”

Boyle myöntää, että hänen kehittelemänsä juonikuvio olisi ajankohtainen juuri nyt. ”Se tapahtui nykypäivän Venäjällä, mikä on tietysti paikka mistä Bond alunperin tuli, kylmän sodan keskeltä. Se tapahtui tämän päivän Venäjällä ja olisi palannut juurilleen. Tuottajat menettivät uskonsa siihen. Se on sääli.”

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut