David Fincherin seuraava Netflix-leffa julki: yhdistää voimansa Fight Clubista ja Seitsemästä tutun yhteistyökumppaninsa kanssa

Tämä elokuva kiinnostaa kyllä astetta enemmän.

25.2.2021 23:30

Variety uutisoi, että David Fincher lyö hynttyyt yhteen yhden tärkeimmän entisen yhteistyökumppaninsa kanssa Netflixin tulevaa elokuvaa varten. Elokuvan nimi on The Killer.

Käsikirjoittaja Andrew Kevin Walker on mukana tekemässä elokuvan käsikirjoitusta. Walker käsikirjoitti Fincherin elokuvan Seitsemän, ja toimi script doctorina Fincherin trillereissä The Game ja Fight Club. Script doctorille ei taida olla suomen kielistä termiä, mutta se tarkoittaa käytännössä käsikirjoituksen dialogin tai dramaturgian hiomista, joskus jopa uudelleen kirjoittamista.

Päärooliin on huhujen mukaan kiinnitetty Michael Fassbender, joka on ollut Oscar-ehdokkaana kahdesti, elokuvista 12 Years a Slave ja Steve Jobs. The Killer perustuu Matzin, eli Alexis Nolentin samannimiseen sarjakuvaan omatuntonsa löytävästä kylmäverisestä salamurhaajasta.

Fincher solmi juuri nelivuotisen sopimuksen Netflixin kanssa. Hänen uusin elokuvansa on Mank. Fincher on myös tuottanut ja ohjannut suuren suosion saavuttanutta sarjaa Mindhunter.

 

 

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia