DC:n mullistus etenee – Warnerin pomo kertoo tulevista supersankarielokuvien muutoksista

DC:n on uudistauduttava, mikäli Warner haluaa tehdä supersankareistaan tuottavia.

Warner Bros. -studion DC Extended Universe oli täysi mahalasku. Fanit voivat tapella erinäisten elokuvien paremmuusjärjestyksestä mutta leffat olivat hirveitä taloudellisia floppeja verrattuna Marveliin.

Man of Steel ei ollut mikään erikoisen hyvä rebootti Teräsmiehelle. Batman v Superman ei tienannut lähellekään niin paljon kuin sen olisi pitänyt sillä hahmogallerialla. Justice League oli armoton taloudellinen floppi – ottaen taas huomioon mitä hahmoja leffassa on.

Ben Affleck, Henry Cavill, Will Smith, Jared Leto ja monet muut on jo poistettu tai ovat poistuneet huterasta laivasta.

Ainoastaan Wonder Woman, Aquaman ja Harley Quinn Suicide Squadista ovat saaneet laajamittaista kiitosta niin yleisöltä, faneilta kuin kriitikoiltakin. Aquaman onkin jättihitti. Se on tienannut eniten kaikista DC:n supersankarielokuvista.

Warnerin pomo Kevin Tsujihara paljastaa DC:n tulevaisuudesta tuoreessa La Timesin haastattelussa.

– Uskomme, että olemme oikeilla jäljillä tulevien elokuviemme Shazamin, Jokerin, Wonder Woman 1984:n ja Birds of Preyn kanssa. Meillä on juuri oikeat henkilöt tekemässä niitä. Universumi ei tosin ole enää niin yhdistetty kuin oletimme sen olevan viitisen vuotta sitten. Näette tulevaisuudessa enemmän yksittäistarinoita yksittäisiltä hahmoilta. Ei se tietenkään tarkoita sitä, ettemmekö palaa takaisin jonkinlaiseen yhdistettyyn universumiin. Tällä hetkellä uskomme tekevämme oikein tekemällä yksittäistarinoita.

Lähde: Collider

Aiheeseen liittyvät elokuvat