Demi Lovato puolustaa avaruusolentojen oikeuksia: ”Alien on halventava termi”

AOP

Uusi tv-sarja myös tuloillaan.

Rolling Stone uutisoi, että muusikko, näyttelijä Demi Lovato on lopettanut alien -sanan käyttämisen potentiaalisista avaruudessa asuvista olennoista. Lovato on tähdittänyt muun muassa Disneyn Camp Rock -elokuvaa ja Will & Grace -sarjaa.

Lovaton mukaan ketään ei pitäisi kutsua alieniksi. Englannin kielessä alienilla voidaan viitata myös henkilöön tai yritykseen, joka ei ole tietyn maan kansalainen. ”Minusta meidän pitäisi lakata kutsumasta heitä alieneiksi, koska alien on halventava termi mille tahansa”, Lovato sanoo.

”Minä kutsun heitä ET:iksi”, Lovato kertoo. E.T. on lyhenne sanoista extraterrestrial, mikä tarkoittaa avaruusolentoa tai maan ulkopuolista elämää. E.T. on monille tuttu lyhenne Steven Spielbergin kasarielokuvasta, jossa suloinen E.T.-hahmo seikkaili.

Lovaton kommentit tulevat uuden Unidentified -sarjan tiimoilta, jossa hän siskonsa ja ystävänsä kanssa matkustavat ympäri Yhdysvaltoja tutkimassa UFO-havaintoja. Hän on sanonut, ettei usko maan ulkopuolisen elämän olevan välttämättä maapallon tuhoa haluavia valloittajia, joita on nähty Hollywood-elokuvissa.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut