Demi Mooren lihaa riipivä body horror -leffa sai poikkeuksellisen pitkät aplodit Cannesissa

Vaikuttaa asialliselta elokuvalta.

20.5.2024 12:29

Cannesin elokuvajuhlat ovat hyvää vauhtia käynnissä. Festareilla on aina kohun aiheuttavia leffoja, sekä myös sellaisia tapauksia, joita katsojat jäävät odottamaan kuola valuen, kuten tämä The Substance.

The Substance on Demi Mooren ja Margaret Qualleyn tähdittämä body horror -kauhuelokuva, jonka ranskalainen Coralie Forgeat on ohjannut.

Elokuva sai huikeat 11-minuutin aplodit näytöksen loputtua. Yleisimmin aplodit kestävät seitsemän minuuttia, joten 11 minuuttia on jo saavutus.

Ennätys on vuonna 2021 ensi-iltansa saaneella Bellellä, jolle taputettiin 14 minuutin ajan. Bowling for Columbine (2002) ja Mommy (2014) saivat aikoinaan 13-minuuttiset aplodit. ihmiset taputtivat 12 minuutin ajan The Artistille (2011), Elvikselle (2022) ja Brokerille (2022).

The Substancen lisäksi vain Kunniattomat paskiaiset (2009) on saanut 11-minuutin taputukset.

Elokuva kertoo uransa huipulta pudonneesta näyttelijättärestä (Moore), joka on ryhtynyt tekemään Jane Fonda -tyyppistä fitness-ohjelmaa. Nainen saa potkut ohjelmastaan, mutta pian hän saa erinomaisen tarjouksen päästä mukaan testaamaan uutta The Substance -nimistä lääketieteellistä hoitotapaa. Aineen luvataan nuorentavan solutasolla.

Elokuvassa on erittäin groteskia kuvastoa.

Muissa rooleissa nähdään Dennis Quaid, Hugo Diego Garcia, Phillip Schurer ja Joseph Balderrama.

Alla elokuvan teaseri.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa