Demoneja jahtaavat Winchesterin veljekset päätyvät suosittuun animaatiosarjaan – mitä ihmettä Supernaturalissa tapahtuu?

AOP

Ensi viikolla saa ensi-iltansa tuore Supernaturalin jakso, joka tunnetaan myös nimellä Scoobynatural.

Amerikkalainen televisiosarja Supernatural kertoo Dean (Jensen Ackles) ja Sam (Jared Padalecki) Winchesteristä, jotka päätyvät isänsä tavoin jahtaamaan demoneja. Vuosien saatossa miehet ovat päätyneet jos jonkinmoisiin seikkailuihin, olivat ne sitten kauheita, pelottavia tai huvittavia, mutta pian on luvassa jotain täysin uutta.

Ensi viikolla Yhdysvalloissa saa ensi-iltansa crossover-jakso, jossa Supernatural yhdistetään legendaariseen Scooby-Doo-animaatioon. Erikoisjaksossa Winchesterin veljekset päätyvät television kautta mystisesti animaatiomaailmaan, jonka he tajuavat olevan Scooby-Doo. Veljeksistä varsinkin Dean ottaa ilosta kaiken irti touhottaen Scooby-hahmojen kanssa aivan innoissaan.

Yllä olevasta twiitistä pääsee katsomaan ennakkoon julkaistuja kuvia jaksosta, ja alta voi katsoa jakson trailerin!

YouTube video

Erikoisjaksosta tuntuvat olevan kaikki innoissaan, jopa sarjan tuotannosta jo poistunut Eric Kripke, joka kehitti sarjan ja oli pitkään sen tuottajana. Nykyään Timeless-aikamatkailusarjaa luotsaava Kripke hehkutti etukäteen crossover-jaksoa:

-En voi uskoa, että sarja, jonka olen luonut, sekoitetaan jonkun niin ikonisen ohjelman kuin Scooby-Doon kanssa!

 

Lähde: TVLine.

Aiheeseen liittyvät jutut