Denis Villeneuve tapasi Star Warsin tekijät Dyyni -elokuvan tiimoilta: ”Suojellaan meitä molempia”

Dialogi vahvistaa.

Indie Wire tietää kertoa, että lavastaja Patrice Vermette oli Dyynin kuvausryhmän kanssa etsimässä kuvauspaikkoja Jordanian Wadi Rumin autiomaasta. Joku muu isolta vaikuttava produktio oli myös samalla aavikolla, eikä se kuulunut Denis Villeneuven porukkaan.

He ymmärsivät pian, että kyseessä oli Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvan kuvaukset. Kun Dyyni -elokuvan kopteri oli laskeutunut, Vermette tekstasi ystävälleen, joka työskenteli Villeneuven Blade Runner 2049:ssä ja sen jälkeen J.J. Abramsin Star Warsissa, ja kysyi: ”Hei kamu, random kysymys. Satutko olemaan Wadi Rumilla juuri nyt?” Hänen ystävänsä vastasi, että ”kyllä, tekö lensitte ylitsemme äsken?”

Molemmilla produktioilla on tiettyjä yhtäläisyyksiä, joten Villeneuve tapasi Vermetten kanssa Star Warsin tiimin myöhemmin hotellin ravintolassa ja varmistivat, että he eivät käytä samoja kuvauspaikkoja. ”Kerroimme heille, ettemme halua tietää mitään heidän tarinastaan, mutta suojellaan meitä molempia ja varmistetaan, että emme päädy kuvaamaan samoille alueille aavikolla.”

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut