Depp/Heard-oikeudenkäynti jatkuu: Johnny Depp uhkasi leikata Elon Muskin peniksen irti

Melkoisia juttuja.

Amber Heardin ja Johnny Deppin oikeudenkäynti sakenee. Nyt Heard paljasti, että Depp on uhannut leikata Tesla- ja SpaceX-pomo Elon Muskin peniksen irti. Depp oli esittänyt uhkauksen Lady Gagan exälle, Christiano Carinolle.

Depp uskoo, että Heardin ja Muskin välillä oli suhde Deppin ja Heardin avioliiton aikana. Musk on kiistänyt väitteet, ja väittää, että suhde kehittyi vasta eron jälkeen.

– Aion näyttää hänelle sellaisia asioita, joita hän ei ole vielä nähnyt, kuten hänen kul***sa, kunhan olen viiltänyt sen irti, Deppin väitetään sanoneen Carinolle.

– Hän [Heard] kerjää globaalia nöyryytystä. Hän tulee saamaan sen. Tarvitsen ne tekstiviestit San Franciscon veljeltämme… anteeksi kun edes pyydän niitä, mutta hän imi Molluskan [Deppin keksimä haukkumanimi Muskille] käyrää k**lia, jonka takia hän antoi Heardin käyttöön paskoja lakimiehiä, Depp jatkaa.

– Haluan hänet pois siitä WB-projektista [viittaus Heardin Aquaman-rooliin], Depp kertoi toisessa viestissä Carinolle.

Heardia vastaan tehtiin kyllä lopulta vetoomus, jotta häntä ei enää nähtäisi Aquaman 2:ssa, mutta se tapahtui vasta vuosia sen jälkeen, kun Depp ja Carino viestittelivät toisilleen.

Noihin aikoihin liikkui huhuja, että Musk, Heard ja näyttelijä-malli Cara Delevingne olisivat pitäneet kimppakivaa pariskunnan ollessa vielä naimisissa.

Josh Drew, joka asuu Deppin naapurihuoneessa on myös väittänyt, että hänen entinen vaimonsa MMA-ottelija Raquel ”Rocky” Pennington olisi nähnyt Muskin viettävän yön Deppin huoneistossa vuonna 2016.

Lähde: Daily Mail

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut