Disney Plussassa on nyt katsottavaa rikosmysteerien faneille – sarja sijoittuu rajoitettuun tilaan

IMDb-arvosana on 6,8.

11.3.2024 15:35

Disney Plussassa on nyt rajoitetussa tilassa tapahtuva sarja Death and Other Details. Kaikki jaksot ovat heti katsottavissa.

Sarja on saanut kriitikoilta ristiriitaisia arvioita. Rotten Tomatoesin yleisömittari näyttää lukua 67.

Maailmanlaajuisen eliitin loistokkaisiin piireihin sijoittuvassa sarjassa terävä, levoton Imogene Scott (Violett Beane) joutuu väärään paikkaan väärään aikaan, tosin omasta syystään. Kaikki matkustajalaivalla ovat epäiltyjä, mutta Imogene on pääepäilty. Mandy Patinkin esittää entistä huippuetsivää.

Monet laivan sisätiloihin sijoittuvista kohtauksista on kuvattu kanadalaisen studion lavasteissa, mutta joitakin niistä on kuvattu aidolla 1930-luvun Art Deco -tyylisellä laivalla, RMS Queen Marylla. Laiva on pysyvästi ankkuroituna Long Beachin satamassa Kaliforniassa. Queen Marya on käytetty monesti ennenkin elokuvien ja sarjojen kuvauspaikkana.

Näyttelijöinä Beanen ja Patinkinin lisäksi Lauren Patten, Rahul Kohli, Angela Zhou, Hugo Diego Garcia, Linda Emond sekä Pardis Saremi. Alla traileri.

Lue myös: Daisy Ridley sanoi roolitarjousten kuivuneen Star Wars -pestin jälkeen – uusi leffa kertoo uransa perheensä vuoksi uhranneesta naisesta – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia