Ei kai nyt niin paha? Paluu tulevaisuuteen -käsikirjoittaja kertoi mikä Johnny B. Goode -kohtauksessa saa hänet kiemurtelemaan ärtymyksestä

Häiritsiköhän nyt kuitenkaan ainakaan kovin montaa katsojaa?

Muun muassa nykyinen Hämähäkkimies Tom Holland on Paluu tulevaisuuteen -elokuvan suuri fani. Hän kehui sitä jopa yhdeksi täydellisimmistä elokuvista. Mutta sekään ei ole aivan täydellinen – ainakaan elokuvan käsikirjoittaja Bob Galen mielestä.

Gale kertoi vastikään haastattelussa, mikä kohtaus häntä elokuvassa nyppii.

– Meillä ei ollut aikaa täydelliseen erikoistehosteeseen Johnny B. Goode -kohtauksessa, jossa hän alkaa pyyhkiytyä olevaisuudesta – ja se ärsyttää minua joka kerta kun näen sen. Siinä on hetki, jossa hän katsoo kättään, jossa on reikä. Sen ei pitänyt mennä niin, käsikirjoittaja pohjusti.

– Kaikki muut ovat ikään kuin katoamassa olevaisuudesta, niin miksi hänen kädessään on reikä? Siksi, koska deadline lähestyi. Meillä ei vain ollut aikaa laittaa ILM:ää (Industrial Light & Magic -efektipaja) miettimään sitä uudestaan ja keksimään parempaa tapaa tehdä sitä. Se on ykkösasia, joka saa minut tuntemaan myötähäpeää, Gale jatkoi.

Voit katsoa kohtauksen alta.

Lähde: Cinema Blend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut