Elisa Viihteen komediasarjalle jatkoa – Tulossa katsottavaksi kesällä

Romanttinen komediasarja Jättekiva saa jatkoa.

Elisa Viihteen alkuperäissarjan toinen tuotantokausi tulee katsottavaksi kesällä 2019.

Ullanlinnaan kotiutuneet lappilainen Aino (Anna Paavilainen) ja suomenruotsalainen Micke (Elmer Bäck) alkavat harkita perheen perustamista, mikä on helpommin sanottu kuin tehty. Mahdollinen perheenlisäys nostaa pintaan molempien perheiden ja varsinkin Micken vanhempien toiveet ja odotukset.

Sarjan ohjaaja on ensimmäisen kauden tapaan Niklas Lindgren, joka on myös sarjan pääkäsikirjoittaja ja kehitellyt kauden tapahtumat puolisonsa, käsikirjoittaja Karoliina Lindgrenin kanssa.

Niklas Lindgren on toiminut muun muassa Putouksen ja Pasilan käsikirjoittajana ja ohjaajana. Karoliina Lindgren on kirjoittanut muun muassa Armi elää! -elokuvan, josta hänet palkittiin sekä Jussi- että Sylvi-palkinnoilla. Niklas ja Karoliina Lindgren ovat käsikirjoittaneet yhdessä myös Lomasankarit-elokuvan.

Elmer Bäck tunnetaan muun muassa Eisenstein in Guanajuato -elokuvan pääroolissa. Anna Paavilainen on puolestaan nähty muun muassa elokuvien Kesäkaverit ja Joulumaa pääosissa, ja hänet tunnetaan teatterinäyttelijänä mm. palkitusta Play Rape -monologinäytelmästään.

Elisa Viihde on julkaissut vuodesta 2014 alkaen 13 alkuperäissarjaa, joita ovat muun muassa Ivalo, Bullets, Sipoon herttua, Jättekiva, Kolmistaan, Downshiftaajat ja Konttori. Vuoden 2019 uusista alkuperäissarjoista on julkistettu rikosdraama Kaikki synnit ja vakoojatrilleri Nyrkki.

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat