Elton John työstämään musikaalia kuuluisasta tv-evankelistasta – ”Suuri koominen rooli”

Tämä voi olla hauska!

AOP

Daily Mail uutisoi, että kahdella Oscarilla palkittuu Elton John käärii hihat ja alkaa työstämään seuraavaa musikaalia, jonka on määrä saada ensi-iltansa Lontoon Almeida-teatterissa ensi vuonna.

Musikaali kertoo kuuluisasta englantilaisesta televisio-saarnaajasta Tammy Faye Bakkerista, ja perustuu näytelmäkirjailija James Grahamin kirjaan. Musikaalin ohjaa Rupert Goold, jonka elokuva Judy toi Renee Zellweggerille jo uransa toisen Oscar-palkinnon. Elton John säveltää tietojen mukaan laulut Scissor Sisters -yhtyeen Jake Shearsin sanoihin.

Ohjaaja Goold kertoo, että luvassa on suuri koominen rooli kenelle tahansa näyttelijälle kuka siihen valitaan. Koska kaupallistetusta uskonnosta on kyse, ei voi olla yhdistämättä aihetta hieman South Parkin tekijöiden supersuosittuun The Book of Mormon -musikaaliin.

Sir Elton ei ole musikaalimaailmassa vieras kasvo. Hänen Leijonakuningas -musikaalinsa pyörii Lontoossa jo 21. vuotta. Sen lisäksi Billy Elliot -musikaali on ollut menestyksekäs ympäri maailmaa. Tietojen mukaan musikaaliversiostakin on suunnitteilla elokuva. Ensi-iltansa saa ensi vuonna Yhdysvalloissa myös Paholainen pukeutuu Pradaan -musikaali, jota Elton on niin ikään ollut työstämässä.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut