Ensimmäisessä Iron Manissa nähty Terrence Howard uskoo ansainneensa Robert Downey Jr.:lle kymmeniä miljoonia dollareita

Tasan eivät käyneet onnen lahjat.

19.10.2022 20:52

Marvelin elokuvauniversumi MCU sai alkunsa vuonan 2008, kun Robert Downey Jr.:n tähdittämä Iron Man julkaistiin. Elokuvassa nähtiin myös Terrence Howardin esittämä James ”Rhodey” Rhodes eli War Machine. Don Cheadle näytteli kuitenkin War Machinea Iron Man 2:sta eteenpäin.

Howard väittää Downeyn olevan hänelle sata miljoonaa dollaria velkaa.

Hän paljasti Rolling Stonen haastattelussa vuonna 2015, kuinka Marvelin pomot eivät halunneet Downeyta pääosarooliin, koska tällä oli ollut menneisyydessään huumeongelmia. Howardille tarjottiin 3,5 miljoonaa dollaria roolistaan Iron Manissa, sekä lisäksi viisi miljoonaa, jos jatko-osa tehtäisiin joskus. Hän suostui myös alentamaan palkkaansa miljoonalla, jotta Downey pestattaisiin elokuvaan.

Kun Iron Man 2:n aika tuli, Marvel halusi leikata reilusti Howardin ruutuaikaa sekä tietenkin myös maksaa pienemmän korvauksen sen takia. Howardin agentti kieltäytyi tarjouksesta, ja pian roolissa nähtiin Cheadle.

Howard yritti soittaa Downeylle kymmeniä kertoja. Hän jätti jopa viestin, jossa kertoi tarvitsevansa samanlaista apua kuin hän antoi Downeylle.

– Ja kuka sitten saikaan ne miljoonat, jotka minulle luvattiin? Hän sai kokonaisen franchisen, joten itse asiassa minä annoin hänelle sata miljoonaa. Hävisin sata miljoonaa, koska halusin antaa hänelle mahdollisuuden, Howard kertoo.

– Tekisin kuitenkin saman koska tahansa uudelleen. Sellainen minä vain olen, Howard sanoo.

Lähde: Unilad

Lisää luettavaa