Ensimmäiset kuvat Dyynin kakkososasta julkaistiin – Timothée Chalamet ja Zendaya palaavat scifiseikkailuun

Elokuva saa ensi-iltansa tänä syksynä.

27.4.2023 22:30

Vuoden 2021 komea scifielokuva Dyyni on saamassa toisen osan tänä syksynä. Nyt Dune: Part II:sta on julkaistu fanien ihasteltavaksi ensimmäiset kuvamateriaalit.

Kuvissa nähdään niin ensimmäisestä elokuvasta tuttuja kasvoja kuin uusiakin tuttavuuksia. Muun muassa Timothée Chalamet, Zendaya, Stellan Skarsgård ja Rebecca Ferguson ovat palaamassa Arrakis-aavikkoplaneetalle. Uusina tulokkaina taas nähdään esimerkiksi Oscar-ehdokkaat Florence Pugh ja Austin Butler.

Denis Villeneuve ohjaa myös Dune: Part II:n. Hän tahtoo tarinan jatkuvan ”dramaattisen” saumattomasti kahden vuoden takaisista tapahtumista, minkä vuoksi kyseessä ei ole jatko-osa, vaan nimenomaan kakkososa. Hän oli myös erityisen tyytyväinen saadessaan Pugh’n mukaan tähän projektiin: ”Vakuutuin hänen vaikuttavuudestaan, siitä kuinka maanläheinen nuori nainen hän on, kuinka suorasanainen, kuinka anteeksipyytelemätön. Hänessä on jotain selvästi kuninkaallista.”

Butlerin ohjaaja kuvailee taas tuovan valkokankaille hahmon, joka on kuin ”sekoitus psykoottisen sosiopaattista sarjamurhaajaa ja Mick Jaggeria”.

Elokuvien tarina pohjaa Frank Herbertin kirjaklassikkoon vuodelta 1965.

Dune: Part II saa ensi-iltansa 3. marraskuuta.

Katso ykköselokuvan virallinen traileri alta.

Lähde: Vanity Fair

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia