Dune: The Sisterhood -spinoff-sarja menetti ohjaajansa ja pääosanäyttelijänsä

Huhut kertovat jopa seitsemän kuukauden kuvaustauosta.

1.3.2023 21:31

Denis Villeneuven Dyyni-elokuvien spinoff-sarja Dune: The Sisterhood on taas vaikeuksissa.

Ensin sarja menetti sen vetäjän Jon Spaihtsin, joka käsikirjoitti ensimmäisen elokuvan Villeneuven ja Eric Rothin kanssa. Hän päätti keskittyä Dyynin jatko-osan käsikirjoitukseen.

Samalla huhut kuitenkin kertovat, että Spaihts olisi toimittanut Legendary-studion väelle vedoksen The Sisterhoodin käsikirjoituksesta, eikä siellä oltu siihen tyytyväisiä.

Spaihts korvattiin Diane Ademu-Johnilla ja Alison Schapkerilla, mutta Ademu-John lähti myös projektista, joten Schapker toimii nyt sarjan vetäjänä.

Villeneuven piti ohjata sarjan kaksi ensimmäistä osaa, mutta hän ei ehtinyt Dyynin jatko-osasta aiheutuneiden kiireiden takia siihen hommaan.

Villeneuve kuitenkin pestasi ensimmäisten osien ohjaajaksi Johan Renckin, joka ohjasi ja tuotti kaikki viisi Chernobyl-sarjan osaa.

Nyt myös Renck on jättänyt sarjan taiteellisten erimielisyyksien takia. Samalla yksi pääosanäyttelijöistä, Harry Potter ja liekehtivä pikari -elokuvasta tuttu Shirley Henderson jätti projektin.

Sarjan tuotanto jää tauolle, jonka huhuillaan olevan jopa seitsemän kuukauden mittainen.

Sarjassa nähdään Emily Watson (Punch Drunk Love), Indira Varma (Obi-Wan), Shalom Brune-Franklin (The Tourist), Sarah-Sofie Boussnina (The Colony), Faoileann Cunningham (The Northman), Aoife Hinds (Normal People), Chloe Lea (Foundation), Mark Strong (1917), Jade Anouka (His Dark Materials), Chris Mason (Broadchurch) sekä Travis Fimmel (Raised by Wolves).

Lähde: JoBlo

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa