Eräs liikuttava Groot-teoria osoittautui oikeaksi – Guardians of the Galaxy Vol. 3:n loppu parani entisestään

Voi ei… tunteisiin.

9.5.2023 13:31

Jutussa spoilereita Marvelin uutukaisesta, James Gunnin ohjaamasta Guardians of the Galaxy Vol. 3:sta. Jos et ole vielä nähnyt elokuvaa, niin kannattaa varmaan skipata lukeminen kokonaan.

Alla spoilerikamaa.

Guardians of the Galaxy Vol. 3:n lopussa kuullaan yllättäen puusankari Grootin englanninkielistä puhetta. Vin Diesel sanoo ”I Love you guys”.

Fanit ovat spekuloineet asialla.

Osa väittää, että Groot on kehittynyt ja osaa puhua englantia. Eräs fani kuitenkin pohti Redditissä, että mitä jos me katsojina olemmekin luoneet siteen Grootiin ja ymmärrämme nyt häntä.

Gunn on nimittäin antanut näyttelijöilleen kahta eri versiota käsikirjoituksistaan. Toisessa kässärissä on Grootin dialogi selkokielellä, kun taas toisessa lukee vain tuttu ”I am Groot”.

Gunn on paljastanut, ettei Grootin kieltä opita minkään yleiskääntäjän avulla, vaan kielen oppii vain, jos Grootiin on luonut erikoisen yhteyden. Jotkut hahmot ovat läheisiä Grootille, toiset taas eivät, joten he eivät ymmärrä edes kuvauksissa tämän kieltä.

Gunn myönsi asian Twitterissä. Katsojat ovat luoneet yhteyden Grootiin ja osaavat nyt tämän kieltä. Herkät jäähyväiset. Niisk.

Lähde: Den of Geek

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia