Evangeline Lilly pakotettiin tässä kohtauksessa alastomuuteen – J.J. Abrams pyysi nyt anteeksi

Tuottajat julkaisivat lausunnon.

4.8.2018 11:05

Näyttelijä Evangeline Lilly tunnetaan paitsi Hobitti-elokuvista niin myös Lost-sarjasta. Lostista hänellä ei ole pelkästään hyviä muistoja.

Kolmannella kaudella Lilly koki tulleensa pakotetuksi alastonkohtaukseen. Lilly sanoi tulleensa ajetuksi nurkkaan asian tiimoilta, eikä hänellä ollut omasta mielestään muuta vaihtoehtoa kuin tehdä kohtaus.

Lilly kertoi itkeneensä rankasti kohtauksen kuvauksen jälkeen. Neljännellä kaudella hän ei enää suostunut alastomuuteen.

Lost-sarjan tuottaja ja nykyinen Hollywood-moguli J.J. Abrams sekä toinen sarjan tuottaja Damon Lindelof ovat nyt ottaneet kantaa asiaan – he pahoittelevat tapausta ja pyysivät anteeksi Lillyltä.

– Päätimme reagoida mediassa näkemiimme Evien kommentteihin heti ja pyytää syvästi anteeksi hänen kuvaamaansa kokemusta Lost-sarjassa, parivaljakko kirjoitti lausunnossaan.

– Emme ole vielä saaneet yhteyttä häneen, mutta olemme edelleen syvästi ja vilpittömästi pahoillamme. Kenenkään ei pitäisi tuntea oloaan turvattomaksi työssään. Piste, tuottajat jatkoivat.

Lilly ei ole vielä kommentoinut ainakaan julkisesti Abramsin ja Lindelofin vastausta.

Lähde: Hollywood

Lisää luettavaa