Lost-kaunotar Evangeline Lilly oli lopettaa näyttelemisen – Peter Jacksonin hobitit toimivat pelastavina enkeleinä

Lost-sarjasta maailmansuosioon noussut Evangeline Lilly tähdittää tänään ensi-iltansa saanutta Marvel-leffaa Ant-Man and the Wasp.

6.7.2018 16:39

Evangeline Lillyn nousu suosioon ei ollut mikään helppo tie, sillä näyttelijätär oli lopettaa näyttelemisen kokonaan Lostin takia.

Lilly aloitti näyttelemisen vuonna 2004 Lost-sarjassa. Sitä ennen hänet oli nähty vain nimeämättömissä sivurooleissa Freddy vs. Jasonissa ja Smallville-sarjassa.

– Ensimmäinen puheroolini oli Lostissa, jota kautta minusta tuli kansainvälinen tähti. Se oli todella epämukavaa. En tiennyt mitä tehdä, miten selvitä siitä, ja koko kokemus oli muutenkin todella epämukava. Lostin jälkeen tein Real Steel -elokuvan Hugh Jackmanin kanssa, jonka jälkeen kävelin vain pois ja sanoin ”Se oli sitten siinä, en enää koskaan tee tätä”, Lilly kertoo The Hollywood Reporterille.

Lilly katosikin valokeilasta kahdeksi vuodeksi, jonka aikana hän sai lapsen, kirjoitti elokuvakäsikirjoituksia ja vietti hiljaiseloa kaukana Hollywoodista. Kunnes Peter Jackson sai hänet palaamaan Hobitin avulla.

– Sain epäsuoran puhelun Peter Jacksonilta, johon tutusuin Dominic Monaghanin kautta silloin kun vielä seurustelimme. Jackson kuulemma etsi minua, koska he halusivat pestata minut uuteen elokuvaansa. Olin kahden vaiheilla, sillä olin kuitenkin jo lopettanut näyttelemisen, mutta halusin kuitenkin tehdä sen. 13-vuotias lapsi sisälläni oli aivan innoissaan ja huusi ”Minustako tulee haltia! Mitä?”

Lilly päätti tehdä elokuvan ja piti niin paljon sen teosta, että päätti jatkaa uraansa. Hän tajusi, että näyttelemiskokemus voi olla myös iloinen ja hauska.

Lisää luettavaa