Tuleva Marvel-elokuva yhdistää yllättävän genren supersankarimaailmaan

Vuoden 2015 Ant-Man -elokuva saa jatkoa ensi vuonna.

Marvelin supersankarielokuvat ovat tunnettuja siitä, että ne yhdistelevät eri lajityyppejä perinteiseen supersankarimaailmaan. Thor toi esiin fantasiapuolta, kun taas Captain America: The First Avenger oli sotaelokuva. Jälkimmäisen jatko-osa The Winter Soldier taas muistutti trilleriä. Avaruuteen sijoittuvat Guardians of the Galaxy -leffat ovat scifiä ja Spider-Man: Homecoming pienemmän kokoluokan kasvukertomus. Doctor Strange toi elokuvauniversumiin mukaan taikuutta, kun taas Ant-Man oli enemmänkin ryöstötarina.

Tulevassa Ant-Man and the Wasp -elokuvassa Paul Ruddin näyttelemä Ant-Man saa liittolaisekseen edellisessä osassa nähdyn Hope Van Dynen eli Waspin, jota esittää Evangeline Lilly. Kaksikon väliltä löytyi jo pientä romanssintynkää Ant-Manissa ja nyt jatko-osaa on kuvailtu Marvelin ensimmäiseksi romanttiseksi komediaksi.

On siis odotettavissa, että kesken supersankaripuuhien Ant-Man ja Wasp saattavat keskustella joko lempeän rakastavasti tai tylysti tiuskien kuten monen parin kuulee puhuvan toisilleen. Marvelin aiemmat yhdistelmät ovat toimineet, joten jo tässä kohtaa voi hyvillä mielin uskoa tämänkin yhdistelyn onnistumiseen. Komedia ei tosin ole Marvelille uusi juttu, sillä aiemmat elokuvat ovat olleet enemmän tai vähemmän huumoripainotteisia.

Paul Ruddin ja Evangeline Lillyn lisäksi elokuvassa nähdään vanhat tutut Michael Douglas, Michael Pena ja Judy Greer, kun taas uusina tulokkaina esitellään mm. Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne ja Walton Goggins. Ant-Man and the Waspin ohjaa edellisen filmin tavoin Peyton Reed ja käsikirjoituksesta vastaavat Paul Rudd, Chris McKenna, Erik Sommers, Andrew Barrer ja Gabriel Ferrari. Elokuva saa ensi-iltansa 4. heinäkuuta 2018.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut