Ant-Man-elokuvasta eronnut ohjaaja ei ole leffaa nähnyt eikä aio sitä katsoa – kertoo nyt miksi

Shaun of the Dead ja Hot Fuzz -elokuvistakin tunnettu ohjaaja ei kuitenkaan pysynyt toimettomana. Tämän uusin elokuva Baby Driver nähdään pian Suomessakin.

Marvelin Ant-Manin parissa vuosia viettänyt käsikirjoittaja-ohjaaja Edgar Wright kertoo, ettei vieläkään ole nähnyt elokuvaa – ei edes sen traileria – eikä luultavasti tule koskaan näkemäänkään.

”Se olisi vähän kuin joku kysyisi, haluatko katsoa, kun ex-tyttöystäväsi harrastaa seksiä. Ei kiitos”, Wright sanoo Uproxxin haastattelussa.

Wright jätti projektin ”taiteellisten erimielisyyksien” vuoksi vuonna 2014, jonka jälkeen ohjakset annettiin Peyton Reedille. Wrightin nimi on lopputeksteissä käsikirjoittajana, mutta hänelle ei ole kiinnostusta nähdä lopullista teosta.

”Lähimpänä sen näkemistä olin, kun lentokoneessa joku vieressäni katsoi sitä. Ja kun näin vierustoverini aikovan katsoa sen, ajattelin että teenpä vähän töitä läppärilläni”, Wright kertoo.

Ant-Manin jättäminen antoi Wrightille mahdollisuuden tehdä musiikkia ja kaahailua yhdistävän Baby Driver -elokuvan, jonka ensi-ilta on Suomessa 21.7.2017.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut