Entinen lapsitähti käynnisti rahakkaan joukkorahoituskampanjan: haluaa paljastaa Hollywoodin pedofiiliringin

Kaksi Coreyta: Feldman ja Haim. Toinen on jo kuollut ja toinen kärsii elämässään. Feldmanin mukaan kaikki johtuu Hollywoodin pedofiiliringistä.

25.10.2017 19:19

Corey Feldman on puhunut jo vuosikausia, että hänen paras kaverinsa, näyttelijä Corey Haim, rupesi käyttämään päihteitä ja teki hidasta itsemurhaa, koska kaksikkoa käytettiin seksuaalisesti hyväksi 1980-luvun elokuvapiireissä.

Coreyt tulivat tunnetuiksi aikansa kauhu-, seikkailu-, komedia- ja jopa roskaleffoista. Heidät voi löytää 80-luvun klassikoista kuten The Goonies – Arkajalat, The Lost Boys, Gremlins, Lucas ja License to Drive.

Haim kuoli vuonna 2010 huumeiden yliannostukseen. Feldman syyttää Hollywoodissa pesinyttä pedofiilirinkiä Haimin kuolemasta.

Feldman julkaisi jo aiemmin kirjansa Coreygraphy, jossa hän paljastaa paljon menneisyyden tapahtumista, mutta jättää tekijät nimeämättä. Nyt Feldman kerää IndieGoGon kautta kymmentä miljoonaa dollaria elokuvaa varten, jossa hän kertoo paljastavansa aivan kaiken.

Corey Feldman’s TRUTH Campaigniksi nimetty joukkorahoituskampanja käynnistyi muutama tunti sitten. Se on jo juttua kirjoittaessa kerännyt melkein 20 tuhatta dollaria.

Alla kampanjan saatevideo.

Kuvassa Haim ja Feldman 80-luvun Hollywoodissa.

Lisää luettavaa