Fanien lemppari-transformers saa oman elokuvansa -Steven Spielberg auttaa käsikirjoituksessa

Paramount Pictures ilmoitti viime viikolla, että ainakin kolme Transformers-leffaa on tulossa nopeaan tahtiin. Transformers 5 jo ensi vuoden kesällä, spinoff-elokuva kesällä 2018 ja vielä ainakin yksi Transformers kesällä 2019.

Nyt Paramountilta kantautui uutinen, että spinoffin tähdeksi on valittu fanien ehdoton suosikki, keltamusta Bumblebee. Bumblebee on ikään kuin autobottien Deadpool tai Hämis, heidän oma vitsiniekkansa ja veijarinsa.

Vielä ei kuitenkaan ole julkaistu tietoa siitä, onko Bumblebeen oma leffa osa jo ilmoitettua kolmen Transformers-elokuvan sarjaa vai täysin itsenäinen neljäs pätkä.

– Teemme ensimmäisen elokuvan Michael Bayn kanssa ja hyppäämme heti sen jälkeen Bumblebeehen, joka tehdään halvemmalla budjetilla, kertoo Paramountin Brad Grey.

Transformersit ovat tähän mennessä tahkonneet jo 3,8 miljardia dollaria Paramountille, joten ei ole mikään yllätys, että sielläkin aiotaan iskeä sarjishuuman aallonharjalle. Disneykin teki samanlaisen julkaisusuunnitelman Star Warsin kanssa.

Akiva Goldsman johtaa vahvaa kirjoittajajoukkoa, joka on saanut aikaiseksi jo kahdeksan tai yhdeksän kiinnostavaa tarinaa, Grey kertoo. Kirjoitustiimin ja Steven Spielbergin tarinaohjeiden avulla saamme luotua kiinnostavia hahmoja, joiden avulla teemme Transformerseista ison bisneksen.

Lähde: The Hollywood Reporter

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut