Fantastic Four -flopin ohjaaja Josh Trank pahoitteli ylireagointiaan nettitrolleihin – katosi sosiaalisesta mediasta

Netti voi olla vihamielinen paikka.

Josh Trankilla ei ole mennyt elokuvien ohjaamisen saralla viime vuosina kovinkaan kehuttavasti. Hänen vuoden 2015 elokuvansa Fantastic Four sai täystyrmäyksen, eikä hänen Capone-leffansakaan ole saanut varauksetonta ylistystä – ei vaikka pääosassa on Hollywood-tähti Tom Hardy.

Hän on joutunut sosiaalisessa mediassa nettitrollien kiusaamisen kohteeksi. Trank piti puolensa heitä vastaan, mutta päätti poistua lopulta kokonaan sosiaalisesta mediasta. Hän palasi vastikään takaisin ja pahoitteli joitakin kommenttejaan, joita hän oli esittänyt häntä kritisoineille.

– Tulin vain hetkeksi takaisin pahoitellakseni ylireagointia muutamia tilejä vastaan, jotka trollasivat minua Instagramissa. Elokuvien ja mielipiteideni vuoksi näissä palveluissa tapahtuneen vuosien kritisoinnin jälkeen olen vastannut impulsiivisesti, useammin kuin kerran. Se on oma syyni, Trank tuumasi.

– Verkossa tapahtuva häirintä voi olla turhauttava kokemus, hän vielä lisäsi.

Trank mainitsi myös, ettei henkilökohtaisuuksiin meneviin kommentteihin vastaaminen ole kannattavaa. Nyt Trank vaikuttaakin jälleen kadonneen Twitteristä ja Instagramista.

Lähde: Movie Web

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut