Fifty Shades of Grey -ohjaaja paljastaa: ”toivon, etten olisi tehnyt sitä”

Fifty Shades of Grey -ohjaaja Sam Taylor-Johnson on myöntänyt päätyneensä leffan kuvausten aikana vihanpitoon Fifty Shades -kirjailija E.L. Jamesin kanssa.

Kaksikon välien kiristymisestä uutisoitiin vuonna 2015, mutta mitään varmuutta asialle ei kuitenkaan saatu. Nyt brittiohjaaja on paljastanut kaiken.

– Tekisinkö saman uudelleen, nyt kun tiedän paremmin? En tietenkään tekisi. Olisin hullu, jos tekisin niin, Taylor-Johnson kertoo The Sunday Timesille.

– Kuvaukset olivat pelkkää kamppailua, ja meillä oli paljon kahdenkeskistä skismaa. Yritin tehdä elokuvasta hyvän. Pidän kaikista ihmisistä ja on erittäin omituista, että joku ei pidä minusta. En oikein ymmärtänyt E.L. Jamesia. En tajua sellaista tilannetta, kun en koe minkäänlaista synergiaa.

Kahden naisen näkemykset elokuvasta erosivat niin paljon, että tunteet kiristyivät entisestään. Jamie Dornanin ja Dakota Johnsonin tähdittämä leffa tienasi kuitenkin maailmanlaajuisesti 570 miljoonaa dollaria.

– Hänen näkemyksensä omaani vastaan. Mielipiteemme olivat täydellisiä vastakohtia. Taistelimme jokaisen kohtauksen teosta. Se oli vaikeaa. Se oli kuin olisi kavunnut jäistä mäkeä ylös, Taylor-Johnson kertoo lopuksi.

Lähde: Film-News

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut