It Follows -kauhuhitin tehneen miekkosen uutukainen palaa leikkauspöydälle – ensi-ilta viivästyy kuukausilla Cannesin ensiesityksen takia

David Robert Mitchellin It Follows on moderni kauhuklassikko. Fanit odottavatkin jo innolla miehen seuraavaa teosta.

Indie-elokuvia tuottava A24 on kulttimaineessa. Yhtiö on julkaissut muun muassa The Neon Demonin, The Killing of a Sacred Deerin, The Florida Projectin, Lady Birdin ja lukuisia muita ihania ja kauhistuttavia omituisuuksia.

A24:n tuottama ja David Robert Mitchellin ohjaama It Followsin jatkaja Under the Silver Lake näytettiin Cannesissa muutama viikko sitten. Leffan ensi-illan piti olla 22. kesäkuuta, mutta A24 on päättänyt antaa lisäaikaa Mitchellille.

Elokuva sai nimittäin melko sekavan vastaanoton ffestareilla. Tarkkaa syytä viivästykselle ei tietenkään tiedetä, mutta epäillään, että Mitchell leikkaa elokuvan uudelleen. Tämä on normaali käytäntö, mikäli odotettu elokuva saa sekavan vastaanoton Cannesissa.

Elokuvaa kuitenkin myös kehuttiin sen davidlynchmäisestä omituisuudesta ja eeppisestä juonenkuljetuksestaan.

Under the Silver Laken ensi-ilta on siirtynyt joulukuuhun. Se on paha kuukausi, koska silloin on hirveä määrä kilpailua, mutta ehkä A24 hakee myös pääosamies Andrew Garfieldille Oscar-hypeä.

Elokuva kertoo Samista (Garfield), joka tapaa mysteerinaisen (Riley Keough) talonsa uima-altaalla. Kun nainen katoaa, Sam joutuu surrealistiselle matkalle salaliittoteorioiden, mysteerien ja skandaalien keskelle. Tarunhohtoinen Los Angeles toimii kaiken keskipisteenä.

Alla leffan traileri.

YouTube video

Lähde: Collider

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut