Game of Thrones -tähti Maisie Williams joutui erikoiskäsittelyyn liian isojen rintojensa vuoksi – tuntui kauhealta ja häpeälliseltä

Muodostui ongelmaksi toisen tai kolmannen tuotantokauden aikana.

Nyt 22-vuotias näyttelijä Maisie Williams oli vasta kymmenenvuotias, kun hän aloitti Game of Thrones -sarjassa. Vuosien varrella hän kuitenkin kasvoi ja naisellistui, josta tuli ongelma sarjan tekijöille.

– Toisen tai kolmannen tuotantokauden aikoihin vartaloni alkoi aikuistumaan ja aloin muuttua naiseksi. Arya kuitenkin yritti edelleen olla naamioituneena pojaksi, Williams taustoitti.

– Hiusteni täytyi olla todella lyhyet. He myös jatkuvasti peittivät nenäni likaisen hiekan sävyllä, jotta se näyttäisi tosi leveältä ja näyttäisin tosi miehekkäältä, tähti jatkoi.

Tekijöiden täytyi tehdä jotain myös Williamsin kasvaneille rinnoille.

– He laittoivat myös hihnan rintakehäni ympärille latistaakseen kaiken kasvun joka oli alkanut. Se tuntui kauhealta kestää kuuden kuukauden ajan vuodesta. Tunsin tavallaan häpeää jonkin aikaa, Williams jatkoi.

Tähti myönsi, että sarjan päätyttyä hän on käyttänyt tilaisuuden hyväkseen näyttääkseen naisellisemmalta. Hän sanoi haluavansa arvostaa sitä vartaloa, joka hänellä on.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut