Game of Thronesin näyttelijä vihjaili seuraavasta kaudesta: ”Henkilökohtainen ja uskonnollinen kriisi”

Jutussa spoilereita, jos et ole katsonut sarjan viidennettä kautta.

Sarjan fanit ovat vollottaneet nyt kuukauden viidennen kauden päätösjakson tapahtumia, eikä loppua tietenkään näy. Ohjaajan tai muiden sisäpiiriläisten vakuutteluilla ei vaikuta olevan merkitystä, vaan spekulaatiot käyvät edelleen täysillä.

Jon Nietoksen herättämisestä henkiin on keskusteltu erilaisin teorioin ja yksi suosituimpia on se, että Carice van Houtenin esittämä Melisandre pelastaisi Nietoksen elävien kirjoihin. Carice van Houten on nyt itse kommentoinut asiaa Comic-Conissa ja vaikuttaa, että hänkään ei tiedä lopullista totuutta.

– Olen yhtä pimennossa asiasta kuin te kaikki. Mutta kukapa sen tietää, minulla ei ole kaikkea informaatiota, van Houten vakuutteli.

Näyttelijä vihjaili kuitenkin jotain tulevan kauden tapahtumista ja valotti, että Melisandren huomatessaan olleensa väärässä Stannis Baratheonin suhteen, se aiheuttaisi hänelle niin henkilökohtaisen, kuin uskonnollisenkin kriisin.

Spekulaatioissa on toivottu, että Nietoksesta tulisi Melisandrelle Stanniksen korvaaja, mutta fanien täytynee loppujen lopuksi vain malttaa odottaa seuraavaa kautta.

Kuva: Game of Thrones

Lähde: The Hollywood Reporter

(Episodi/MLE)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut