Game of Thrones -tähti Kit Harington ollut useita viikkoja hoitokodissa – Vietti siellä jopa sarjan viimeiset jaksot

Ei kuulosta hyvältä.

AOP

Näyttelijä Kit Haringtonin tiedottaja ilmoitti, että näyttelijä on ilmoittautunut ”hyvinvointilaitokseen” henkilökohtaisten syiden vuoksi. Uutisesta kertoi Variety.

Page Sixin mukaan Game of Thrones-tähteä hoidetaan stressin ja alkoholinkäytön vuoksi Connecticutin luksushoitolassa, jossa hän on melkein koko toukokuun viettänyt aikansa. Raporttien mukaan Harington saapui hoitolaan viikkoja ennen sarjan viimeistä jaksoa.

The Last Watch -dokumentti HBO:lla vihjaa kuinka suuren stressin alla Game of Thrones -näyttelijä oli. Hän alkoi jopa itkeä saadessaan selville hahmonsa käännekohdasta. Varietyn haastattelussa näyttelijä kertoi aiemmin, että hakeutui terapiaan sen jälkeen kun kuuli mitä hänen hahmolleen tapahtuu sarjassa.

Samaisessa haastattlussa Harington kertoi mielenterveytensä tilasta, myöntäen kuinka raskasta hänellä oli kun Jon Snow oli sarjan pääpisteenä. ”Se ei ollut kovin hyvää aikaa elämässäni. Minusta tuntui, että minun pitäisi tuntea olevani maailman onnekkain ihminen, kun todellisuudessa olin hyvin haavoittuvainen”, Harington myöntää.

Aiheeseen liittyvät jutut