Gillian Anderson kiisti hänestä levinneen The Crown -huhun: ”Täyttä paskaa”

Näyttelijä kommentoi väitteitä Twitterissä.

12.4.2023 13:34

Gillian Anderson näytteli Netflixin kohutussa, brittikuninkaallisista kertovassa The Crown -sarjassa Britannian pääministeriä Margaret Thatcheriä kaudella neljä. Rooli onnistui niin hyvin, että hän voitti siitä Emmy-palkinnon.

Anderson ei liittynyt The Crownin kuudennelle ja viimeiselle kaudelle. Metro-lehti uutisoi vastikään, että hän olisi kieltäytynyt paluusta Thatcherin rooliin, mutta asian on nyt kiistänyt sekä Netflix että Anderson itse.

Gillian Anderson Margaret Thatcherin roolissa sarjassa The Crown.

Metro uutisoi, että käsikirjoittajat olivat pakotettuja muokkaamaan käsikirjoituksiaan, koska Anderson kieltäytyi paluusta.

Anderson vastasi Metron twiittiin aiheesta sanoin: ”Täyttä paskaa.” Netflixiltä puolestaan kommentoitiin, ettei Andersonin koskaan pitänytkään palata Margaret Thatcherin rooliin.

Metro väitti tietoihinsa perustuen, että Andersonin olisi pitänyt palata kohtaukseen, jossa Thatcher osallistuu illalliselle yhdessä kuningatar Elisabetin ja prinssi Philipin kanssa. Väitetty kieltäytyminen olisi johtunut Andersonin päällekkäisistä aikatauluista.

The Crown on historiallinen draamatelevisiosarja kuningatar Elisabet II:n hallintokaudesta, jonka on luonut ja pääosin kirjoittanut Peter Morgan. Morgan kehitti sen elokuvastaan The Queen (2006) ja erityisesti näytelmästään The Audience (2013).

Sarja on tasaisin väliajoin päätynyt otsikoihin. Sitä on syytetty ainakin liioittelusta, kuvitelmista ja epäreiluudesta edelleen kuningatarta surevaa kuninkaallista perhettä kohtaan.

Anderson puolestaan tunnetaan monista pidetyistä sarjoista, kuten Salaiset kansiot, Hannibal ja Sex Education. Hänet nähtiin vastikään myös Christian Balen elokuvassa The Pale Blue Eye. Alla The Crownin kauden neljä traileri, jolla Anderson näytteli.

Lue myös: Muistatko House-sarjan kauniin tohtorin Jennifer Morrisonin, 44? Tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: EW, Wikipedia

Lisää luettavaa