Gran Turismo -pelileffa sai lisäyksen – nyt LOTR-tähti astuu vauhdikkaaseen joukkoon

Tämä lienee mielenkiintoinen elokuva ainakin pelisarjan ystäville.

21.9.2022 04:00

Kaikki lienevät ainakin kuulleet Gran Turismo -autopeleistä. Ne ovat tarjonneet laadukasta viihdettä pelikonsolien puolella, joten toivottavasti laatu jatkuu myös elokuvapuolella.

Gran Turismo on saamassa elokuvan, jonka ohjaa District 9 ja Elysium -scifileffoista tuttu Neill Blomkamp. Käsikirjoituksen ovat kynäilleet Jason Hall ja Zach Baylin.

Tähän mennessä rooleihin on pestattu ainakin Stranger Things -tähti David Harbour, Never Have I Ever -sarjan Darren Barnet sekä pääosaan sarjan See Archie Madekwe. Neljäntenä mukaan astuu iso nimi, ja hän on Taru sormusten herrasta -elokuvien Legolaksenakin tunnettu Orlando Bloom.

Elokuva kertoo nuoresta kuljettajasta, joka on ajanut kilpa-autoa vain Gran Turismo -pelissä – tosin erittäin menestyksekkäästi. Hän haluaa kokeilla ajaa myös oikealla kilpa-autolla, ja tästäkös alkaakin seikkailu.

Gran Turismo -elokuva perustuu tositarinaan, jossa teini-ikäinen Gran Turismo -pelaaja nousee ammattimaiseksi kilpakuljettajaksi. IGN:n mukaan leffa perustuu brittiläisen Jann Mardenboroughin nousuun oikeaksi kilpakuskiksi. Hän alkoi alkoi kilpailla F3-autoilla voitettuaan Gran Turismo -pelin GT Academyn 19-vuotiaana.

Gran Turismo elokuvaa päästään katselemaan elokuussa vuonna 2023. Alla Gran Turismo 7 -pelin traileri ja pelikuvaa.

Lue myös: Orlando Bloom oli kuolla tai vähintään halvaantua – kertoi asiasta Instagramissa – Episodi.fi


Lähde: IGN

Lisää luettavaa