Orlando Bloom oli kuolla tai vähintään halvaantua – kertoi asiasta Instagramissa

Aika sairaalassa muutti asennetta.

Hollywood-tähti Orlando Bloom kertoi eläneensä aikoinaan turhankin vaarallisesti. Tästä hän joutui lopulta maksamaan, mutta sai vielä mahdollisuuden muuttaa tapojaan.

– Tässä minä olen selkätuessani vuonna 1998, noin kolme kuukautta kolmannesta kerroksesta tipahtamiseni jälkeen, jolloin murskasin selkärankani hädin tuskin välttäen kuoleman ja halvaantumisen, Bloom sanaili.

– Olen joka päivä kiitollinen raajoistani, jotka sallivat minun kokeilevan rajojani ja elävän äärirajoilla (nyt turvallisemmin), Bloom jatkoi.

Tähti antoi ymmärtää Daily Mailin haastattelussa, että hän eli nuorempana vaarallisesti. Hän ainakin kaahasi holtittomasti autoilla ja moottoripyörillä.

Selkävammaansa Bloom ei saanut autolla tai moottoripyörällä toilailun vuoksi, vaan hän yritti kiivetä ränniä pitkin kattoterassille, jolloin ränni antoi periksi. Neljä päivää sairaalassa peläten halvaantumista pakotti hänet muuttamaan asennettaan.

Bloom joutui kärsimään nuo päivät paitsi kivusta niin myös epätietoisuudesta, sillä lääkäri ei ollut varma selkävamman vakavuudesta. Tuleva tähti kuitenkin lopulta toipui ja pääsi jo melko pian onnettomuuden jälkeen näyttelemään Taru sormusten herrasta: Sormuksen ritarit (2001) -elokuvaan. Alla tähden Instagram-julkaisu.

Lue myös: Taru sormusten herrasta -kolmikko näki WTC-iskut ilmasta käsin – ”surrealistista ja pelottavaa” | Episodi.fi

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Orlando Bloom (@orlandobloom) jakama julkaisu

Lähde: Daily Mail

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut