Taru sormusten herrasta -kolmikko näki WTC-iskut ilmasta käsin – ”surrealistista ja pelottavaa”

Oli varmasti vaikeaa uskoa tapahtumia todeksi.

Taru sormusten herrasta -näyttelijöitä oli reissussa samalla lentokoneella kohtalokkaana syyskuun 11. päivänä vuonna 2001, kun terroristit iskivät New Yorkissa. Elijah Wood, Sean Bean ja Orlando Bloom olivat matkalla Newarkin lentoasemalta Los Angelesiin. He seurasivat terrori-iskua ilmasta.

– Lentokoneet osuivat rakennuksiin, kun olimme ilmassa. Katsoimme ikkunasta ulos ja näimme, että yksi rakennuksista oli tulessa, Wood kuvaili.

Wood kertoi seuraavaksi reissun Los Angelesiin päättyneen siihen.

– Lentäjä ilmoitti, että terroristit olivat vallanneet lentokoneen, ja että koneita oli pyydetty laskeutumaan, näyttelijä jatkoi.

– Me laskeuduimme Cincinnatissa, missä olin noin viikon ennen kuin pystyimme ottamaan jälleen lennon. Joten kyllä, koin sen paikan päällä. Se oli supersurrealistista ja pelottavaa, Wood vielä lisäsi.

Elijah Wood muistetaan Taru sormusten herrasta -elokuvien rohkeana hobittina Frodona, Sean Bean puolestaan esitti Gondorin miekkasankaria Boromiria ja Orlando Bloom taitavaa jousimiestä, haltia Legolasia. Wood ja Bloom näyttelivät myös myöhemmin ilmestyneissä Hobitti-elokuvissa.

Lähde: Mirror

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut