Viggo Mortensen olisi saanut Wolverine-roolin – kertoi miksi hylkäsi

Pojalla ei ehkä ollut Wolverine-roolin suhteen niin paljon vaikutusta kuin Aragornin.

Viggo Mortensen muisteli aikaa, jolloin hän oli lähellä päätyä X-Men-universumiin. Hän kuitenkin päätti toisin, ja Hugh Jackmanista tuli kyseinen kynsiveikko vuosien 2000-2017 väliseksi ajaksi – ja samalla kaikkien tuntema supertähti. Mortensenista tuli toki niin ikään supertähti muutamien vuosien päästä, kun hän otti vastaan Aragornin roolin.

Kun Mortensen harkitsi Wolverinen roolia, hän otti poikansa Henryn mukaan tapaamiseen ohjaaja Bryan Singerin ja tuottajien kanssa, sillä hän oli enemmän asiantuntija supersankarien suhteen ja oli jo esittänyt kritiikkiä elokuvassa nähtävän Wolverinen ulkonäköä kohtaan. Poika ei myöskään pitänyt elokuvan käsikirjoituksesta ja tuumi siitä: ”Tämä on väärin. Ei tämä näin ole.”

– Kävelimme ulos sieltä ja Henry kysyy, muuttavatko he asiat, joista hän kertoi. Minä sanon: ”En usko. En aio tehdä sitä muutenkaan, koska en ole varma haluanko tehdä tätä vuosia.”

Vaikka Mortensen karsasti ajatusta vuosien sitoutumisesta, se ei estänyt häntä ottamasta Aragornin roolia vastaan Taru sormusten herrasta -elokuvissa. Siitäkin roolista hän tosin oli jo kieltäytymässä, mutta Henry sai tuolloin vakuutettua hänet ottamaan pesti vastaan.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut