Gwyneth Paltrowin mielestä Robert Downey Jr on nero

Kertoi myös, miten hänet voisi saada takaisin valkokankaille.

9.11.2023 14:37

Gwyneth Paltrow on hänkin ollut mukana Marvel-elokuvissa. Hän näytteli enimmäkseen Robert Downey Jr:n kanssa, joka puolestaan näytteli Tony Starkin eli Iron Manin roolin.

Paltrow ei tällä hetkellä harjoita näyttelijän ammattiaan, mutta hän kertoi nyt Entertainment Weeklyn haastattelussa, että hän voisi palata näyttelemisen pariin, kunhan yksi ehto täyttyy.

– Minulle olisi todella hankalaa näytellä tällä hetkellä, työni vuoksi, Goop-brändin omistava Paltrow sanoi.

– Mutta luultavasti Robert Downey Jr voisi saada minut aina takaisin.

– Ainakin jonkinasteisesti, Paltrow nauroi.

Paltrow ja Downey Jr pitivät toistensa kanssa työskentelystä ja heistä tuli läheisiä ystäviä Marvel-elokuvien myötä. Paltrow päätti näytellä Iron Man -elokuvassa siinä mukana olevien henkilöiden – ja erityisesti Robert Downey Jr:n mukanaolon vuoksi.

– Sillä ei ollut mitään tekemistä budjetin koon kanssa. Jos minulle soitettaisiin, että tässä on kuuden miljoonan dollarin elokuva, ja siinä olisi mukana tietyt ihmiset, tekisin sen. Olen aina halunnut työskennellä Robert Downey Jr:n kanssa. Hän on nero, eikä minua oltu koskaan aiemmin pyydetty tekemään elokuvaa hänen kanssaan, Paltrow jatkoi.

Iron Man (2008) oli lähtölaukaus Marvelin suurmenestykselle, joka huipentui vuoden 2019 Avengers: Endgame -elokuvaan. Paltrowia ei ole sen jälkeen nähty valkokankailla. Hän tosin näytteli The Politician -tv-sarjassa 15 jakson ajan. Alla näyte vuoden 2008 Iron Man -elokuvasta.

Lue myös: M. Night Shyamalanin uutuustrilleri on nyt SkyShowtimessa – kehui Dave Bautistan pilviin – Episodi.fi

Lähde: EW

 

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia