Seksisarjan tehnyt Cara DeLevingne täytti 31 vuotta – tältä hän näyttää nyt

Tähti ei peitellyt karulta kuulostavia väkivaltaisia ajatuksiaan.

15.8.2023 05:30

Brittiläinen huippumalli ja näyttelijä Cara Delevingne täytti 12. elokuuta 31 vuotta. Hän teki mallisopimuksen lopetettuaan koulun vuonna 2009, ja hän voitti vuoden mallin tittelin British Fashion Awardsissa vuosina 2012 ja 2014. Hän on nykyisin pitkälti lopettanut malliuransa.

Delevingne aloitti näyttelijäuransa pienellä roolilla Joe Wrightin elokuvasovituksessa kirjasta Anna Karenina vuonna 2012. Hänen merkittävimpiin rooleihinsa kuuluvat Margo Roth Spiegelman romanttisessa mysteerielokuvassa Paper Towns (2015), ja Laureline Luc Bessonin elokuvassa Valerian and the City of a Thousand Planets (2017). Hänet nähtiin myös vuoden 2016 Suicide Squad -elokuvassa pahiksen roolissa.

Valerian and the City of Thousand Planets (2017).

Viime vuonna Delevingne oli tekemässä seksuaalisuuteen matkaavaa dokumenttisarjaa Hululle ja BBC:lle. Sarjan nimi on Planet Sex.

Delevingne kävi kuvausten aikana muun muassa masturbaatioseminaarissa. Siellä häntä oli neuvottu ottamaan alushousut pois ja tokaistu: ”Tämä on liukuvoide.”

Delevingne ei kuitenkaan suostunut riisumaan, ja jälkeenpäin hän ymmärsi olevansa häveliäämpi kuin oli ajatellutkaan. Hän kuitenkin oli tehnyt kaikkea, mikä hänestä tuntui mukavalta.

Planet Sex (2022).

Näyttelijä paljasti pimeän puolensa haastattelussa

Näyttelijä kertoi synkemmästä puolestaan haastattelussa vuonna 2016. Hän paljasti, että Suicide Squad (2016) -rooliin valmistautuminen vaikutti synkimpinä hetkinä häneen niin syvästi, että hän ajatteli jopa ihmisten tappamista.

– Yritin kuvitella mitä synkintä *askaa pitkään, kuten ihmisten hajoamista kappaleiksi ja heidän ihonsa sulamista edessäni, Delevingne tykitti.

– Muistan nähneeni kundin baarissa leikkaamassa kurkkua – kuvittelin hänen leikkaavan käteensä ja ajattelin: ”Olen menettämässä *ittu järkeni!”

Lopuksi Delevingne väitti olevansa valmis rikollisiin ja väkivaltaisiin tekoihin.

– Ryöstäisin pankin, jos en joutuisi siitä vastuuseen. Tappaisin.

Cara Delevigne elokuvassa Suicide Squad (2016).

Näyttelyrintamalla on tällä hetkellä vilkasta

Tähdellä on tällä hetkellä listattuna neljä tulevaa roolia IMDb:ssä. Ne ovat American Horror Story -antologiasarjassa sekä elokuvissa Punk, The Murderous Miss Highsmith ja The Climb.

The Murderous Miss Highsmith kertoo tunnetusta kirjailijasta Patricia Highsmithistä kauhumaustein. Elokuvassa tutkitaan hänen kiinnostustaan hirvittäviin murhiin, ja lisäksi paneudutaan hänen rakkauselämäänsä.

Elokuva kertoo myös, mikä inspiroi Highsmithin kirjoittamaan yhden hänen kuuluisimmista kirjoistaan, joka on Lahjakas herra Ripley. Siitä on tehty myös elokuva, jossa näyttelee muun muassa Matt Damon, Jude Law ja Gwyneth Paltrow.

Alla listattuna muutamia triviatietoja Delevingnestä

Oli niiden 93 naisen joukossa, jotka syyttivät Harvey Weinsteinia seksuaalisesta häirinnästä tai pahoinpitelystä.

Dynastiasta tuttu näyttelijä Joan Collins on hänen kummitätinsä.

Delevingne on lahjakas beatboxaaja, ja hän soittaa myös rumpuja ja kitaraa.

Hänellä on diagnosoitu ahdistuneisuus, masennus, dyspraksia (motoristen toimintojen koordinaatiohäiriö) ja ADHD. Hän joutui olemaan teini-iässä kuusi kuukautta poissa koulusta hoitaakseen masennustaan. Välillä hänellä puhkeaa stressiin liittyvä psoriasis.

Delevingnellä ei ole muodollista näyttelijäkoulutusta tai -valmennusta.

Hänellä on tunnettuja julkkisystäviä, joihin kuuluvat muun muassa Margot Robbie ja Amber Heard.

Alla sarjan Planet Sex -traileri. Alla myös Cara Delevingnen jakamia Instagram-julkaisuja.

Lue myös: Hitchcockilta karun lahjan saanut Melanie Griffith täytti 66 vuotta – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Cara Delevigne matkalla Met Gala -tapahtumaan New Yorkissa, kesäkuussa 2023. AOP

Lähde: Wikipedia, IMDb, Metro, Episodi

Lisää luettavaa