Haluatko pysyä nuoren näköisenä? Asiantuntijat paljastivat Hollywood-tähtien salaisuudet

Aurinko kaikista pahin vanhentaja.

Kukapa ei haluaisi näyttää nuorekkaalle? Monet Hollywood-tähdet vaikuttavat pysyvän kolmikymppisen näköisenä vielä viisikymppisenäkin, mutta mikä on heidän salaisuutensa?

Forbes kertoi nyt asiantuntijoiden vinkkilistasta, jolla pysyt nuorekkaana mahdollisimman pitkään.

Suojaa ihosi auringolta

”Aurinkovoiteella on suurin vaikutus ihoosi.” Näin sanoi Beverly Hillsissä työskentelevä tohtori Ava Shamban. Auringon vaikutus on peräti 80 prosenttia ihon ikääntymisessä. Eli aurinkoa kannattaa välttää ja jos sille altistuu, aurinkovoidetta kasvoihin monta kertaa päivässä.

Toimivat kauneudenhoitotuotteet

Kauneutta hoitavista tuotteista tulisi löytyä ainakin retinolia, antioksidantteja kuten C-vitamiinia, niasiiniamidia, vihreästä teestä tehtyä uutetta, alfa-hydroksidihappoja ja peptidejä, tohtori Shamban ohjeisti.

Jos olet kolmikymppinen, kannattaisi käyttää tuotteita, jotka stimuloivat kollageenia ja napakoittavat ihoa, toinen Beverly Hillsin ihonhoitoguru Sonya Dakar kertoo. Esimerkiksi retinoli toimii kollageenien tuotannon stimuloijana. Lisäksi laadukas silmänympärysvoide tai -seerumi on suositeltava, sillä ihon vanheneminen näkyy helposti ensimmäisenä silmien ympärillä. Dakarin mukaan myös ihoöljyt, joissa on omega-3, -6 ja -9 -rasvahappoja ovat suositeltavia tuotteita.

Julkkisten ihonhoitaja Joanna Czech sanoo vitamiini A:n ja C:n olevan tärkeitä ihonhoidossa. Hyaluronihappo puolestaan pitää ihon kosteana.

Hoida ihoasi myös öisin

Czech vinkkaa, että iho tulisi puhdistaa ennen nukkumaanmenoa. Tämän jälkeen tulisi käyttää kasvovettä, jolla pyritään saamaan ihon pH-arvo lukemaan 5.5. Tämä auttaa muita tuotteita toimimaan paremmin.

Voit lukea koko englanninkielisen jutun täältä: Forbes.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut