Harrison Ford paljasti suosikkimuistonsa Star Wars -kulisseista – ”Täydellinen ja kertakaikkinen halveksunta”

Tarina on helppo uskoa.

Hollywood-legenda Harrison Ford tunnetaan räväköistä ja kursailemattomista lausunnoistaan. Mieshän on toki todistanut jo tarpeeksi urallaan, joten hänen ei tarvitse kuvia kumarrella. Vastikään hän muun muassa sanoi, ettei erota karboniittia kryproniitista, eikä välitä asiasta *ittuakaan. Samantyylisiä kommentteja satoi, kun Ford kommentoi voimahaamuja.

Myös Joonas Suotamo (Chewbacca) kertoi taannoin hauskasta hetkestä Fordin kanssa. Suotamoa oli pyydetty huutamaan jotain John Boyegan esittämälle Finnille. Suotamo kysyi tuolloin, minkä vuoksi hän huutaa. Ford oli huikannut väliin: ”Rahan vuoksi, tyhmä!”

Nyt Fordilta kysyttiin haastattelussa, mikä on hänen suosikkimuistonsa Star Wars -elokuvien kulisseista.

– Erittäin kokeneen brittiläisen kuvausryhmän tuntema täydellinen ja kertakaikkinen halveksunta tekemisiämme kohtaan. He eivät ymmärtäneet sitä. Kaveri juoksee ympäriinsä koirapuvussa, prinsessa, ja joitakin jätkiä tiukoissa housuissa… He eivät ymmärtäneet mitä olimme tekemässä, joten he nauroivat meille jatkuvasti – he ajattelivat, että olimme naurettavia. Ja mehän olimme, mutta teimme elokuvan, jonka näkemisestä ihmiset todella nauttivat, Ford muisteli.

Kokemus oli todennäköisesti ensimmäisen Star Wars -elokuvan Tähtien sodan (1977) kuvauksista. Tuolloin vielä kukaan ei arvannut, minkälainen maailmanlaajuinen menestys siitä tulisi.

Lähde: Cinema Blend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut